Reis naar Zweden Reis naar Zweden

Zweden is het land van uitgestrekte bossen en kristalheldere meren, van houten huizen en kerkjes, van rijke muzikale, literaire en folkloristische tradities, van huiselijkheid, van IKEA en Huskvarna, van Vikingen en koning Gustav Vasa, van Alfred Nobel en Carl Linnaeus. In augustus gaan we er naartoe. Parochianen, gemeenteleden van de PKN en belangstellenden zijn van harte welkom om mee te gaan. Je moet wel goed ter been zijn, want we zullen veel te voet doen. Op dit moment van schrijven ligt de reis nog niet vast, maar we zullen in ieder geval Stockholm met zijn op eilanden gelegen binnenstad en onder meer het Vasa-schip- en historisch museum aandoen, Goteborg, maar ook Oslo. We zullen de oude kopermijn van Falun bezoeken, houten kerkjes bij het Vänernmeer en het koninklijk domein Drottningholm bij Stockholm. Het wordt zoals altijd een gevarieerde reis met aandacht voor religie, cultuur en ontspanning.

Meer informatie kunt u inwinnen bij pastoraal werker Frank de Heus, 06 30098833, f.deheus@ rkzuidoosttwente.nl.