Snel berichten ontvangen via een app Snel berichten ontvangen via een app

Onlangs heeft de Protestantse Kerk Nederland speciaal voor alle gemeentes een kerk-app ontwikkeld. Het biedt iedere lokale gemeente de mogelijkheid om snel en eenvoudig in korte berichten onder andere eigen nieuwsberichten, agenda en contactgegevens via de smartphone te communiceren. Daarnaast heeft u in de app ook het landelijke nieuws onder handbereik, van de Protestantse Kerk in Nederland, Kerk in Actie, JOP en Luisterend Dienen.
U kunt de app ook met een tablet bekijken.
De app is een goede aanvulling op de bestaande communicatiemiddelen, zoals website en kerkblad.

App gratis downloaden en bekijken
U kunt de app gratis downloaden via de app store of de play store door te zoeken op ‘Protestant’:

Voor Android machines, zoek op in de Play Store van Google, en voor iPhone of IPad, ga naar:

Door vervolgens de app te openen en bij de zoekfunctie Haaksbergen in te vullen, krijgt u de app van onze gemeente te zien.