Honhoforgel-concerten Honhoforgel-concerten

De orgel/concertcommissie heeft voor het komende winterseizoen twee concerten georganiseerd. U kunt de data alvast noteren. Het is fijn om te merken dat de vaste kring van bezoekers langzaam maar zeker groter wordt.

Op 15 oktober 2017 klinkt in de protestantse kerk: ‘de Verleiding van Vivaldi’. Deze voorstelling is een combinatie van theater en muziek en uitermate geschikt om met kinderen te bezoeken.
Een jonge vrouw, die ooit verleid werd door haar idool en leermeester Antonio Vivaldi, vertelt over hem, zijn muziek en hun relatie. Tussendoor klinkt zijn muziek op viool, fluit en orgel.

Op Palmzondag, 25 maart 2018, staat er weer een Passieconcert gepland. Ditmaal wordt het ‘Stabat Mater’ van Pergolesi uitgevoerd. Wie de uitvoerenden zijn is op dit moment nog niet bekend. Maar het belooft in elk geval erg mooi te worden.

Data: zondagen 15/10 en 25/3
Tijd: 15.30 uur