Lichtlabyrint Lichtlabyrint

Voor Kerst hebben we het nodige op ons ‘to do’ lijstje staan. De versiering en aankleding van huis en tuin, de boodschappen, nadenken over wie we uitnodigen of waar we heen gaan, en niet te vergeten het versturen van wensen. In al die drukte is er niet altijd gelegenheid om stil te staan bij wat voor ons de zin van Kerst is. Welke boodschap brengt Kerstmis ons? Of welke boodschap hebben wij aan het Kerstfeest? Op 12 december 20.00 is er gelegenheid om een lichtlabyrint te lopen. In de kathedraal van Chartres ligt het bekendste labyrint, beeld van je levenspad. Een labyrint, in tegenstelling tot een doolhof, is een kruisingsvrij slingerend pad met een aantal wendingen dat naar een centrum leidt en weer terug naar buiten.Het lopen van een labyrint is behulpzaam bij het zoeken naar kernwaarden in je geloof en je leven: waar wil je voor gaan in de komende kersttijd?
Begeleiders: pastoraal werkster Margot Dijkman en ds. Nico Pronk
Datum: 12 december
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Protestantse kerk,