20'ers beraad 20'ers beraad
Via de kleurrijke folder Spiritualiteit (‘voor ieder die verdieping zoekt en vragen stelt!’) bieden we vanuit de Parochie Sint Franciscus van Assisië en onze Protestantse gemeente te Haaksbergen-Buurse veel mogelijkheden voor ontmoeting en inspiratie.

Eén van die activiteiten is een 20’ers beraad op maandagavond 28 januari 2020. Op zo’n leeftijdsberaad (er was eerder een 50’ers beraad en er staan in de komende jaren nog wat andere beraadsavonden op stapel) bomen we met leeftijdsgenoten over alles waar zij mee te maken hebben en hoe je je daar doorheen beweegt. 28 januari is de beurt aan de 20'ers. Het lijntje tussen 20'ers en georganiseerd geloven in kerkelijk verband is meestal niet zo heel dik. Maar hopelijk zien jullie een avondje ervaringen, gedachten en gevoelens uitwisselen wel zitten. Ik hoop het bijzonder.

Opgeven kan via de mail bij ondergetekende . Hij is de gastheer van de avond. Met de belangstellenden kijken we dan of we samenkomen in de huiskamer van één van jullie, een kroeg of in de Richtershof. De kosten zijn € 2,50.
ds. Job Stein