De rommelmarkt nadert De rommelmarkt nadert
Wij luisteren echt wel naar u.

Zaterdag 31 augustus a.s. om 09.00 uur precies start onze rommelmarkt voor velen onder u goed bekend. Het aangeboden “spul” varieert als vanouds, van aardenwerk – boeken-- kleding -kinderspeelgoed naar meubels. Waar bij het inzamelen goed op gelet wordt is kwaliteit. Alleen in goede staat verkerende her te gebruiken materiaal wordt aangeboden. De reden dat wij scherper selecteren komt door op en aanmerkingen van onze vrijwilligers maar ook van kopers zijde. Uiteraard weten de commissie leden zelf ook dat aan het eind van de rommelmarkt (14.00 uur) veel onverkochte goederen tegen een hoge prijs moeten worden afgevoerd. Bij woninguitruimingen wordt daarom al direct een selectie aangebracht van wat door ons verkoopbaar is, grote stoelen – kasten – bedden/matrassen ect. worden geweigerd of  direct afgevoerd; de afvoer kosten worden dan ook door de opdrachtgever betaald.
De vrijwilligers die altijd helpen met de opbouw worden vroegtijdig benaderd. Het is nl. een hele logistieke organisatie om het opzetten van alle tenten, kramen en het transport van de te verkopen materialen goed te laten verlopen. Vrijwilligers worden gericht gevraagd voor hulp bij het opbouwen. Hiermee willen wijde kans voorkomen op te veel of te weinig mensen op enig moment. Elkaar voor de voeten lopen maakt vrijwilligers ook niet blij.
Met elkaar hopen wij in week 35 op een plezierige week. Ja het kost heel wat inspanning, het opbouwen van onze rommelmarkt. De zaterdag van de verkoop is iedere keer weer een verrassing richting eindresultaat en dan ook na de verkoop de Richtershof en de tuin weer terugbrengen in oorspronkelijke staat: Ontspanning door inspanning. Wij zien uw komst vol verwachting tegemoet, en graag tot ziens.
Tot slot:
Mocht u  nog herbruikbare spullen hebben voor de rommelmarkt: tot donderdag 1 augustus kunnen die worden opgehaald. De volgende ophaal mogelijkheid is dan weer donderdag 5 september. Voor afhalen/overleg neem contact op met dhr. G. Klein Buursink tel.: (053) 5724379
Mocht u vragen opmerkingen hebben, bel of mail gerust met een commissielid: Jannie de Greef voorzitter ((053) 5741151, Carola Nijhof penningmeester (053) 5728831, Gerrit Klein Buursink coördinator.
Rien Lammers, secretaris.
Tel.: (053) 5722565 of (053) 5723545
b.a.: 062 25 25 25 3

 
terug