Boekenmarkt was succesvol Boekenmarkt was succesvol

november zijn er weer veel mensen druk geweest met de boekenmarkt.
Dit jaar hebben we ook reclame gemaakt in de weekbladen van Enschede, Hengelo, Eibergen en Neede. We konden het goed merken aan het aantal mensen dat er is geweest en in de opbrengst. Bij de start vrijdagavond om 18.00 uur stonden er al veel mensen voor de deur.
Overal hoorde je: wat zijn er weer veel boeken en wat zien ze er goed uit. De meeste boeken kosten maar € 1,00. Iedereen was heerlijk aan het snuffelen en er werd gezellig koffie gedronken. Veel mensen gingen daarna met een tas vol boeken naar huis.
De eerste avond hebben we al € 650,00 verdiend. Ook zaterdag is er nog veel verkocht. Na 14.00 uur is weer opgeruimd.
De mooie boeken die we nog over hebben, worden bewaard. Een groot deel gaat naar de boekenmarkt van Glanerbrug en de rest gaat naar het oud papier voor de volleybal vereniging Havoc. Woensdagmorgen onder het koffie drinken hebben we nog enkele boeken verkocht waaronder de complete serie van Arendsoog. Hierdoor kwam de totale opbrengst uit op
€ 1150,00. Een geweldig bedrag dat ten goede komt aan het Kerk in Actie project ''Kwetsbare ouderen in Moldavie''
Nu hopen we dat er dit jaar weer veel mensen bellen die gaan verhuizen en van hun boeken afwillen.

Namens de werkgroep Kerk in Actie,
Albert Baas

Zie ook hier voor een foto-impressie