Jeugdwerk Jeugdwerk

Hé jongens en meiden van de basisschool,

Vrijdag 14 september 2018 starten we met een nieuw seizoen van "De Rainbow Kids Club". De Rainbow Kids Club is van alle kerken in Haaksbergen. Één keer in de maand is er op vrijdag een activiteit in het Gemeentecentrum bij de Maranatha kerk in Haaksbergen (Enschedesestraat 16).
De activiteiten zijn verschillend. Zo kunnen we gaan knutselen, spelletjes spelen, film kijken, uitstapjes maken, speurtochten organiseren en nog vele andere activiteiten. Ook staan we soms stil bij de feesten uit het kerkelijk jaar. We beginnen de activiteit om 16.30 uur en we sluiten af om 19.00 uur. Wij zorgen er altijd voor dat je wat lekker warms te eten krijgt. Lijkt het je leuk om te komen? Meld je aan bij:

• Mariëlla van 't Hof (0615418207 of )
  • Froukje Braam (0624762225 of )
De eerste keer zal zijn op 14 september 2018.
We hopen jullie allemaal te zien. Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in! Lieve groetjes, de leiding van De Rainbow Kids Club kids