Kindernevendienst Kindernevendienst

Met ingang van medio januari 2019 is er niet meer elke zondag een kindernevendienst.
Voortaan is er elke tweede zondag van de maand in ieder geval kindernevendienst. Verder is er een kindernevendienst bij de kerkelijke feestdagen en bij doopdiensten.
Op de andere zondagen is er een werk/speelhoek ingericht in de kerkzaal, waar kinderen zich kunnen vermaken. Ook kunnen zij, als ze dat liever doen, aansluiten bij de oppasdienst (“crèche”).
De ouders van kinderen in de leeftijd van de basisschool kunnen een berichtje via socialmedia krijgen zodra er een zondag aankomt waarop er een kindernevendienst
is. Aanmelding daarvoor bij Gerrie Verbeek,053-5741725 /

Materiaal voor de werk/speelhoek
Zoals u hier boven hebt kunnen lezen zijn we bezig met een speel/werkhoekje in de kerk. Hebt u thuis nog leuke puzzels, kleurboeken of leesboeken welke we hiervoor kunnen gebruiken dan kunt u deze afgeven bij het kerkelijk bureau! Hartelijk dank!