Ds. A.J. Stein verbonden Ds. A.J. Stein verbonden

Op 3 maart is in een feestelijke dienst van Schrift en Tafel ds. A.J. Stein verbonden aan de Protestantse gemeente te Haaksbergen-Buurse.
Zoals te verwachten, was het een volle dienst, zowel inhoudelijk als wat betreft het aantal kerkgangers. Vele gemeenteleden, familie, vrienden, collega’s van dichtbij en van verder weg, vertegenwoordigers van andere geloofsgemeenschappen, kerkelijke functionarissen en vertegenwoordigers van de burgerlijke gemeente woonden de dienst bij.
Ds. Stein is meteen aan de slag gegaan met een kennismakingsprogramma. Hij heeft de aangekochte pastorie echter nog niet kunnen betrekken, omdat er nog onderhoudswerk en een kleine verbouwing nodig zijn. Op 25 april trekt hij er in. Zijn adres zal dan zijn:
De Nolle 53
7482GR Haaksbergen.
Tot die tijd kunt u hem bereiken via het kerkelijk bureau of via e-mail of via tel. 0314 623203.
De scriba