Goede doel rommelmarkt 2018 Goede doel rommelmarkt 2018


Smaakt naar meer.


Nee dat is niet gezegd, maar de bewoners van De Bouwmeesters hebben duidelijk laten merken zeer verheugd te zijn met de BBQ die vanuit de PKN gemeente Haaksbergen-Buurse de bewoners werd aangeboden, mocht best vaker en wat fijn dat wij als bewoners van De Bouwmeester die de “sleur” van alle dag op wel een hele fraaie wijze doorbroken zagen worden.

12 juli jl. mochten de bewoners van De Bouwmeester die zich hadden aangemeld voor deelname aan een goed verzorgde barbecue aanschuiven. Dit was het goede doel van de Rommelmarkt 2018: een deel van de netto opbrengst kon worden besteed aan dit doel waar een zestigtal bewoners graag gebruik van maakten. Sommige bewoners koken voor zich zelf of maken gebruik van andere maaltijd verstrekkingen. Samen eten en wat drinken is van absolute meerwaarde en mede om reden van vermijden eenzaamheid organiseert een aantal bewoners ook zelf uitstapjes en een jaarlijks diner.

De dames die veelal zorgdragen voor een bingo-uitje of een andere activiteit ontvingen uit handen van de Carola Nijhof, penningmeester van de rommelmarkt commissie geassisteerd door 2 commissie leden een mooi boeket bloemen.

Ter afsluiting van deze middag kwam een ijscokar met een grote variatie aan ijs. Er werd “gretig’ gebruik van gemaakt. De dank van de deelnemers was groot, niet alleen voor het eten maar vooral voor het samen brengen van deze groep bewoners.

Carola Nijhof-Scheggetman, Ben Lubbersen en Gerrit Kleinbuursink

Correspondentie adres: de Els 35 7482 BA Haaksbergen.
Telefoon: (053) 5722565 b.a.. 062.25.25.25.3 Telefax: 084-8778448 E-mail adres:

 
terug