Internetkerkdiensten Internetkerkdiensten
Zoals u in het voorgaande artikel kunt lezen, heeft de kerkenraad besloten dat de kerkdiensten in de aankomende weken via het internet te beluisteren zullen zijn. De kerk zal gesloten blijven. Slechts de predikant en een beperkt aantal dienstdoende ambtsdragers zullen aanwezig zijn. De dienst is vrij en zonder inlogcode te beluisteren via kerkomroep.nl (klik hier). Let op: Door overbelasting van Kerkomroep.nl kan het zijn dat u om 09.55 moeilijk op de website komt. Om dezelfde reden kan het gebeuren dat u alleen geluid zonder beeld ontvangt. Dat ligt dan dus niet aan uw pc, laptop, ipad of ander apparaat. 10 minuten later lukt het misschien wel, na 12:00 uur lukt het zeker wel om de dienst met zowel beeld als geluid te ontvangen.Voor de zekerheid nemen we zelf de dienst ook op.

De beknopte versie van de orde van dienst vindt u hier (klik).

Het beluisteren van kerkdiensten via internet gaat als volgt:
1. Ga naar www.kerkomroep.nl (klik hier)
2. Bijna onder aan die pagina vindt u een overzicht van de diensten
4. Klik op ‘luisteren’ (of eventueel ‘kijken’)
5. Zet de geluidsweergave van de computer, telefoon of tablet voldoende hoog
6. U luistert (of kijkt) nu naar de kerkdienst