Kerk in actie: Inzamelacties voor goede doelen Kerk in actie: Inzamelacties voor goede doelen
 
Inzameldoos
Door het inzamelen van postzegels, anzichtkaarten, mobieltjes en lege inktpatronen kunnen van de verkoopopbrengst verschillende goede doelen worden gesteund. U kunt de goederen inleveren in de kerk in de daarvoor bestemde kist in de entree hal van de kerk of bij de diaken.  
Contact: Mw. C. (Carolien) Van Harten, T. 053- 5726323, carolien@vanharten.info


Rommelmarkt 2019 in de tuin van de kerk en in de Richtershof
Het hele jaar door verzamelt de rommelmarktcommissie goederen voor de jaarlijkse verkoop op de laatste zaterdag in augustus. Wanneer u spullen wilt aanbieden aan de rommelmarkt, kunt u ze kostenloos laten ophalen. Elke eerste donderdag van de maand worden er goederen opgehaald.
Contact:
Dhr. G. klein Buursink (Ophalen goederen), T: 053- 572 4379 tussen 17.00 en 19.00 uur.
Mw. J. (Jannie) de Greef (Voorzitter), T. 053 5741151
Dhr. R. (Rien) Lammers (Secretaris/vicevoorzitter), T: 053-572-2565/06 2252 5253,
E-Mail: e.m.lammers@kpnmail.nl
Mw. C. (Carola) Nijhof, (Penningmeester) 
Dhr. Gerrit Klein Buursink, (Coördinator) 


Boekenmarkt in Maranathakerk 
Door de verkoop van boeken, tegen zeer scherpe prijzen, is ondersteuning van diaconale projecten mogelijk. De boekenmarkt is royaal van opzet. Er is een grote keuze aan boeken: streekromans, geschiedkundige boeken, theologische boeken, detectives, thrillers, kookboeken, kinderboeken etc. 
Contact:
Dhr. A. (Albert) Baas
Mw. j. (Janni) Tijink


Stichting Dorcas
Het inzamelen van goederen voor de Stichting Dorcas bij het Gemeentecentrum van de Maranathakerk. In aanmerking komen schone en draagbare kleding, schoenen, linnengoed, handdoeken, huisraad (potten en pannen, serviesgoed, bestek, glazen etc.). De ingezamelde goederen wordt ingeleverd Bij Dorcas in Rijssen.     
Contact: Mw. I. M. (Ingrid) Meijer-Somsen
Adres: Dorcas, Spoelerstaart 48, Rijssen. Tel 0548-515 633


De Voedselbank Enschede-Haaksbergen is constant op zoek naar levensmiddelen en aanverwante dagelijkse boodschappen om de wekelijkse voedselpakketten te kunnen samenstellen
Contact: Mw. J (Janni) Tijink

 
terug