Maatschappelijk werk

Maatschappelijk werk
Omzien naar elkaar, de diaconie neemt die handschoen op in haar maatschappelijk werk naar mensen binnen en buiten de kerk. Ze doet dat in practische vorm door professionals die naar u luisteren en daarnaar vervolgens handelen. 
lees meer »
 
Bloemengroet

Bloemengroet
Mensen waarderen het enorm wanneer ze een bloemetje krijgen. Na een kerkdienst gaan er vaak bloemen als groet naar een gemeentelid; een zieke, een jarige oudere of iemand die het moeilijk heeft. Elke zondag staan er twee boeketten vooraan in de kerk. Het is elke zondag weer een verrassing hoe het boeket eruit ziet, een speciale kleur of een soort bloem. Een gemeentelid bezorgt de bloemen.
lees meer »
 
Maatschappelijke werkster Maatschappelijke werkster
Mw. Hilly. Welmerink, T: 053-820 0953 /  06-19103200. @: h.welmerink@pkn-haaksbergen.nl. Aanwezig op maandag  en donderdag van 8.00 - 16:00 uur. Woensdagochtend 8:00 - 12:00 uur. Adres: Kerkelijk bureau 
 
 
Autodienst

Autodienst
Voor wie slecht ter been is en graag de kerkdenst wilt bijwonen, is een autodienst beschikbaar. Vrijwilligers zorgen voor elke morgendienst voor vervoer. Ook van Buurse naar Haaksbergen.
lees meer »
 
Administratief medewerker Diaconie Administratief medewerker Diaconie


Dhr. Martin Beekhuizen, T: 053-5741725
@: diaconiehb@pkn-haaksbergen.nl​​;
Aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag van 8.30 - 12.00 uur.         
lees meer »
 
Helpen waar geen helper is

Helpen waar geen helper is
Diaconale hulp is hulp bij het vinden van een oplossing voor wie arm en kwetsbaar is. De basis voor voor al het diaconaat is oog hebben voor elkaar.
lees meer »
 
Beheerscommissie Onroerende Goederen Diaconie Beheerscommissie Onroerende Goederen Diaconie

Foto: Hospice Buurtzorg Haaksbergen, De Kleinsman 

De Diaconie heeft door schenkingen in het verleden een aanzienlijk onroerend goed in porteuille verkregen.
lees meer »
 
Kerk in Actie

Kerk in Actie

De activiteiten van de commissie Kerk in Actie maken onderdeel uit van het diaconale werk. Kerk in Actie is een landelijke organisatie. Zie www.kerkinactie.nl.

lees meer »
 
Sterke vrouwen in Papoea Sterke vrouwen in Papoea
De werkgroep Kerk in Actie ondersteund het project Sterke vrouwen van Het vrouwencentrum (P3W) van de Evangelisch Christelijke Kerk in Papoea. In de vormingscentra worden cursussen gegeven aan vrouwen en meisjes.