Kinder projectkoor Kinder projectkoor
Een kinder sing-in op zondag 15 september was een groot succes.
Dat vraagt om een vervolg. Daarom organiseren we vanaf de herfstvakantie een kinder-projectkoor. Dit kinder-projectkoor werkt toe naar het kinderkerstfeest in de protestantse kerk aan de Jhr. von Heijdenstraat op 24 dec. as. 19:00 uur. Dat doen we in 7 repetities op donderdag van 15:00 - 16:00 uur.

De repetitiemomenten zijn op 31 oktober, op 7, 14, 21 en 28 november en op 12, 19 en 24 december. We oefenen in de Richtershof, Jhr. von Heijdenstraat 6 (direct naast de kerk). We hopen dat er de 1e repetitie veel kinderen zijn.  Het is fijn als we van te voren weten dat je komt (opgave bij Marion Röber). In overleg met de dirigente kunnen kinderen ook in november nog instromen.
Aan dit projectkoor zijn geen kosten verbonden.

Als dit projectkoor na de kerst naar meer smaakt dan onderzoeken wij graag de mogelijkheden van een meer continu kinderkoor.

Voor meer info:
Marion Röber, T 06-41 34 34 62 E
ds. Job Stein, T 053-5738956 E
U kunt de brochure hier downloaden!