zaterdag 25 september 2021

Mijlenloop 2021

Hardlopen of zachtlopen?

Op 25 september 2021 zal de door corona uitgestelde Engelse Mijlenloop weer in het centrum van Haaksbergen gehouden worden. De start is om 12.00 uur
We zouden het mooi vinden om als hardlopers vanuit de kerk daar te lopen. Wie doet er mee aan de 5 Engelse mijlen (8 km) of de 10 Engelse mijlen (16 km)? Een dominee en de scriba zullen dan al meelopen, maar we zouden het heel leuk vinden om een groep samen te stellen om zo te laten zien, dat je best om 10.00 uur een kerkdienst kan houden en om 12.00 uur aan een hardloopevenement mee kan doen! We zullen misschien niet de snelsten zijn (vandaar de term hardlopen en zachtlopen), maar hoe leuk zou het zijn als er ook mensen van onze kerk ons zouden komen aanmoedigen!
Je kunt je inschrijven voor de loop zelf op https://engelsemijlenloop.nl/
Maar daar bovenop zouden Ingrid en Olaf ook graag willen weten of we samen een groep kunnen vormen. Geef je dan niet alleen op voor de loop bij de organisatie, maar meld je ook aan bij ds. Olaf Haasnoot tel 06-3319 0645 of o.haasnoot@pkn-haaksbergen.nl of Ingrid Beumer, tel. 06-4735 0506 of i.beumer@pkn-haaksbergen.nl