Naar de kerk in Haaksbergen vanuit Buurse Naar de kerk in Haaksbergen vanuit Buurse

Onlangs bleek, bij huisbezoeken, dat er mensen in Buurse zijn die graag naar de kerk willen in Haaksbergen. Toen eind 2014 de kerk in Buurse buiten gebruik werd gesteld, heeft er een busje ter beschikking gestaan, die mensen uit Buurse die naar de kerk wilden in Haaksbergen, op een bepaald punt zou ophalen. Dat heeft niet gewerkt, omdat mensen er tegen opzagen, om van huis naar het ophaalpunt te gaan om vervolgens naar Haaksbergen te worden gebracht. Men vond het te omslachtig. Het zou beter werken, als men van huis werd opgehaald en weer thuis werd gebracht.
Die mogelijkheid is er nu. Wie graag weer eens naar de kerk zou willen in Haaksbergen kan bellen met de scriba.
Dan hebt u zelf in de hand, wanneer u wilt gaan en kunt u onderling afspreken wanneer u wordt gehaald en weer thuis gebracht.