Opbrengst Rommelmarkt Opbrengst Rommelmarkt
Vooruit denken zorgt voor goed resultaat
De goede planning van aanvoer tenten, steigerplanken etc. etc. zorgde ervoor dat de groep ervaren vrijwilligers voortvarend op maandag 26 augustus konden starten met de opbouw. Wetend dat het weer midden in de week “zwaar” kon worden, werden de juiste voorzorgsmaatregelen genomen. De genomen maatregelen bleken terecht. Gelukkig geen schade zoals wat jaren terug. Ook de drie nieuw aangekochte tenten hebben uitstekend voldaan. Nu stond de aangeboden waar volledig onder dak.
Zaterdag 31 augustus waren de eerste vrijwilligers al ver voor 08.00 uur bezig om nog een aantal dingen een goede plek te geven en zo kon direct om 09.00 uur een grote groep kopers ontvangen worden. De belangstelling was groot. Er werd goed verkocht. Een bruto omzet van € 7.051,65 wat meer dan het voorgaande jaar.
Het goede doel is bekend, de Belevingstuin van de Van der Bent Stichting, locatie Nachtegaalstraat, opening op 28 september.
Mocht u op of aanmerkingen hebben laat het ons weten. U allen veel dank, dank voor de plezierige wijze waarop wij samen een zo mooi resultaat behaalden. Graag tot ziens in 2020, zaterdag 29 augustus, noteer deze datum.

Namens de Rommelmarkt Commissie,
Rien Lammers, secretaris
terug