Sirkelslag Kids Sirkelslag Kids

Op 16 november speelden wij het landelijk spel Sirkelslag-kids. Om klokslag 19.30 zaten we klaar om de strijd aan te gaan met andere groepen uit heel Nederland. We moesten dapper zijn, creatief en snel. Ook slim en goed kunnen samenwerken. Maar het belangrijkste was het plezier en enthousiasme! Hier is te zien hoe leuk het was:
In totaal deden er 396 groepen mee. Wij zijn met de Rainbow Kids groepen geëindigd op de 30e en 33e plaats
Het thema was dit jaar 'Vertrouwen op God'. Dat sluit aan bij de kerstcampagne van Kerk in Actie 'Geef hoop aan kinderen op de vlucht'. Het verhaal ging over Mozes. Het volk Israël is in een hopeloze situatie beland. Maar Mozes staat op, om samen met God, hoop te bieden en het volk te bevrijden van hun ellende. Wij gingen met Mozes mee en ontdekten door verschillende opdrachten, waarin uithoudingsvermogen, creativiteit, samenwerken, puzzelvaardigheid en enthousiasme nodig waren, hoe God hoop gaf in deze moeilijke tijd. Ook nu kunnen we wat betekenen voor de mensen om ons heen. Zo kwamen we tijdens deze avond in actie om kinderen wereldwijd een betere toekomst te geven.
De volgende clubavond is op: 14 december van 17.00 tot 19.00 uur. We gaan o.a. knutselen voor kerst, ook eten we samen. Lijkt het jou ook leuk om 1x in de maand te komen geef je dan op bij
Mariëlla  tel. 0615418207 of bij
Froukje  tel. 0624762225

terug