Kerk in Actie nieuws Kerk in Actie nieuws

Er is een bedrag van € 6000,00 overgemaakt naar ons project van 2017 en 2018, kwetsbare ouderen in Moldavië. Dit bedrag is door boekenmarkten, buffetten, tafelverkopen en workshops tot stand gekomen dankzij uw medewerking, hartelijk dank hiervoor.

Inmiddels zijn wij, zoals u wellicht weet alweer druk bezig voor ons project, Hospice Rustenburg in Zuid Afrika waar Ep en Joke Huurnink zich enorm voor inzetten. Op dit moment zijn zij daar. Joke geeft daar naailessen en Ep repareert daar alles wat maar gerepareerd kan worden.
Vrijdag 1 maart hebben wij een Afrikaans buffet georganiseerd en de opbrengst hiervan was € 550,00. Alle kokers en allen die zijn komen eten hartelijk bedankt. Het was een zeer geslaagd buffet.

14 april, Palmzondag, kunt u weer de jaarlijkse Paasgroetenkaarten aan gevangenen tekenen. Er zijn 2 soorten kaarten, enkele en dubbele. Op de enkelen kunt u gewoon uw naam opzetten (geen adres).
De dubbele kaarten die bestaan uit twee kaarten waarvan de ene voor de gevangene zelf is en de andere kan door de gevangene verstuurd worden, deze is blanco met een postzegel. Alleen de kaart die geadresseerd is mag u ondertekenen, de andere blijft blanco. U krijg Palmzondag hier nog weer uitleg over. Het tekenen kan achterin de kerk, dit wijst zich vanzelf.
Verder die dag vindt u in de Richtershof tijdens het koffiedrinken de jaarlijkse Paastafel, hiervan is de opbrengst voor Hospice Rustenburg.

Bakkers opgelet!
19 mei organiseert de werkgroep weer een taartenbuffet. Lijkt het u leuk om hiervoor een taart te bakken dan mag u dit aan Machteld Schukkink doorgeven, of aan iemand van de werkgroep.
Iedereen is uitgenodigd om voor €1,00 een stukje taart te kopen en lekker bij de koffie op te eten. Uiteraard is er de mogelijkheid om wat mee naar huis te nemen.
Voor in de hal van de kerk staat een bus waar u postzegels in kunt doen, graag uw aandacht hiervoor.. Kerkinactie verkoopt deze en de opbrengst is voor de projecten van Kerkinactie. Dit levert elk jaar toch nog een bedrag van rond de €26.000 op. De moeite waard om te blijven inzamelen.

Namens de werkgroep Kerk in Actie,
Carolien van Harten