Kerk in Actie nieuws Kerk in Actie nieuws
Vanuit de werkgroep Kerk in Actie

Het Saladebuffet is weer in zicht. Vrijdag 26 juli de werkgroep organiseert dan het jaarlijkse saladebuffet voor degene die niet op vakantie zijn. Dit jaar voor het eerst in de Richtershof en niet meer in de Maranathakerk. De kosten zijn € 7,00 per persoon, exclusief de drankjes. Lijkt het u leuk om een keer een salade te maken dan kunt u zich opgeven bij Machteld Schukkink.Uiteraard zijn de opbrengsten ook hiervan bestemd voor Hospice Rustenburg. Tijdens het buffet kunt hier meer info over lezen en foto"s bekijken van dit project.
U kunt zich tot 22 juli opgeven Albert en Machteld: Albert Baas, tel 5721129 of per mail en bij Machteld Schukkink, tel 5725224, of per mail
Er zal een lijst te hangen in het Gemeentecentrum en de hal naar de Richtershof waar u zich ook op kunt geven.
Voor in de hal van de kerk staat een bus waar u postzegels in kunt doen, graag uw aandacht hiervoor.. Kerkinactie verkoopt deze en de opbrengst is voor de projecten van Kerkinactie. Dit heeft vorig jaar een bedrag van ruim € 28.000 opgeleverd. De moeite waard om te blijven inzamelen.

Namens de werkgroep Kerk in Actie,
Carolien van Harten.