Kerk in Actie nieuws Kerk in Actie nieuws
Op 14 april, Palmzondag, zijn de Paasgroetenkaarten, bestemd voor gevangenen in binnen- en buitenland getekend, deze zijn diezelfde dag nog verstuurd.
De opbrengst van de Paastafelverkoop was €150,00, een heel mooi bedrag, bestemd voor Hospice Rustenburg.

Taartenbuffet: op 19 mei organiseert de werkgroep weer een taartenbuffet.
Iedereen is uitgenodigd om voor €1,00 een stukje taart te kopen en lekker bij de koffie op te eten. Uiteraard is er de mogelijkheid om wat mee naar huis te nemen.

Alvast een aankondiging voor het saladebuffet. Vrijdag 26 juli organiseert de werkgroep haar jaarlijkse saladebuffet. Dit jaar voor het eerst in de Richtershof en niet meer in de Maranathakerk. Uiteraard is de opbrengst ook hiervan bestemd voor Hospice Rustenburg.
Voor in de hal van de kerk staat een bus waar u postzegels in kunt doen, graag uw aandacht hiervoor. Kerk in Actie verkoopt deze en de opbrengst is voor de projecten van Kerk in Actie. Dit levert elk jaar toch nog een bedrag van rond de € 26.000 op. De moeite waard om te blijven inzamelen.

Voor in de hal van de kerk staat een bus waar u postzegels in kunt doen, graag uw aandacht hiervoor.. Kerkinactie verkoopt deze en de opbrengst is voor de projecten van Kerkinactie. Dit levert elk jaar toch nog een bedrag van rond de €26.000 op. De moeite waard om te blijven inzamelen.

Namens de werkgroep Kerk in Actie,
Carolien van Harten