Wandelen met de nieuwe dominee Wandelen met de nieuwe dominee
De nieuwe dominee, Job Stein, is bezig Haaksbergen, de omgeving, maar vooral de Haaksbergenaren te leren kennen.
Als onderdeel van dit kennismakingsproces is maakt hij een wandeling langs de gemeentegrens. Die pakweg 60 km legt hij in etappes  af in goed gezelschap van mensen die een stukje (bv. een uur of 2 uur) met hem op lopen. De ene keer loopt hij samen met één ander, de andere keer met een groepje van 4.Hij begon de wandeling op woensdagmorgen 22 mei bij land-grenspaal nr 1!  en is ondertussen bij Hengevelde. Ruim de helft van de route is afgelegd, maar hij is nog niet rond. Het leverde al een boel mooie gesprekken op.
Er zijn nog verschillende kansen om een stuk samen met ds. Stein op te lopen.
Iedereen die ds. Stein gezelschap wil bieden op de wandeling kan zich melden voor één van de resterende wandelmomenten. Op de peildatum 6 augustus zijn de volgende data nog open:
  • woensdagmorgen 14 augustus en woensdagmiddag 14 augustus
  • donderdagmorgen 29 augustus
  • dinsdagmorgen 17 september   (nieuwe datum)
  • vrijdagmorgen 4 oktober     (nieuwe datum)
Verschillende mensen in de buurt van de gemeentegrens boden spontaan een koffiepauzeplek aan.

Intekenen kan voor een uur (een 1/3e dagdeel,) voor een half dagdeel (1,5 uur) of een heel dagdeel.

Intekenen kan door een mailtje te sturen naar graag met als onderwerp van de mail ‘samen wandelen’. Bellen (of aan de deur een afspraak maken) kan natuurlijk ook. Zie de contactgegevens elders op deze website.

Het idee is dat elke keer daar gestart wordt waar dominee de vorige keer gestopt is. Het gaat vast en zeker lukken om in onderling overleg op het startpunt te komen en van het startpunt weer thuis.

 
terug