Kerkdiensten in de kapellen van het Saalmerink en Wiedenhof Kerkdiensten in de kapellen van het Saalmerink en Wiedenhof

Vrijdag 19 juli 2019
Saalmerink, 10u30 Ds. A.J. Stein
Wiedenhof, 16u15 Ds. A.J. Stein

Vrijdag 2 augustus 2019
Saalmerink, 10u30 Ds. G.J. Bouwmeester; Heilig Avondmaal
Wiedenhof, 16u15 Ds. G.J. Bouwmeester; Heilig Avondmaal

Vrijdag 16 augustus 2019
Saalmerink, 10u30 Ds. A.J. Stein
Wiedenhof, 16u15 Ds. A.J. Stein

oproep vrijwilligers Saalmerink oproep vrijwilligers Saalmerink
Oproep vrijwilligers Saalmerink

Om de 14 dagen op vrijdag 10.30 uur is er een dienst in de kapel van het Saalmerink. Er zijn bewoners die zelf komen, maar veel mensen hebben hulp nodig om de kerkdienst te kunnen bezoeken. Vrijwilligers halen de mensen dan op van hun kamer of van de ontmoetingsruimte ‘de Vijverhoek’ en brengen ze nadien weer terug. Vaak geven de mensen zelf wel aan, waar ze naar toe willen of dat ze ergens hulp bij nodig hebben. Het wordt door de mensen erg gewaardeerd.
Er zijn momenteel 5 vrijwilligers die trouw komen en bewoners halen en terugbrengen. Maar als het er iets meer zouden zijn, dan kan er gerouleerd worden als iemand plotseling verhinderd is. Denkt u, dat is wel wat voor mij, neem dan contact op met Riek Klumpers ( of  5729532) .