ZIN(g)TOP40- TOP 10 van Psalmen ZIN(g)TOP40- TOP 10 van Psalmen

Op weg naar de startzondag op 15 sept. 2019. stellen we een  ZIN(g)TOP40 samen van liederen die een speciaal plekje in het hart van mensen hebben, of eigenlijk van 4 TOP10en. Dit is de Psalmen-TOP10. Klik hier voor meer info over het hoe en wat.
In dit kader zie je de (kale) TOP10.  Hieronder alle genomineerde Psalmen  met de toelichtingen. Wil je een lied nomineren of  een stem uitbrengen op één van de al genoemde liederen? Klik hier!

 
lees meer »
 
ZIN(g)TOP40- TOP 10 van Liedboekliederen ZIN(g)TOP40- TOP 10 van Liedboekliederen
(en van aan het Liedboek (verwante liederen)
Op weg naar de startzondag op 15 sept. 2019. stellen we een  ZIN(g)TOP40 samen van liederen die een speciaal plekje in het hart van mensen hebben, of eigenlijk van 4 TOP10en. Dit is de Liedboek-TOP10. Klik hier voor meer info over het hoe en wat.
In dit kader zie je de (kale) TOP10.  Hieronder alle genomineerde Liedboekliederen met de toelichtingen. Wil je een lied nomineren of  een stem uitbrengen op één van de al genoemde liederen?  Klik hier!
lees meer »
 
ZIN(g)TOP40- TOP 10 van Popnummers ZIN(g)TOP40- TOP 10 van Popnummers

Op weg naar de startzondag op 15 sept. 2019. stellen we een  ZIN(g)TOP40 samen van liederen die een speciaal plekje in het hart van mensen hebben, of eigenlijk van 4 TOP10en. Dit is de Pop-TOP10. Klik hier voor meer info over het hoe en wat.
In dit kader zie je de (kale) TOP10.  Hieronder alle genomineerde Popsongs met de toelichtingen. Wil je een song nomineren of  een stem uitbrengen op één van de al genoemde songs?  Klik hier!

1.   "You raise me up" (Brendan Graham en Rolf Iovland) 
1 .'Hallelujah' (Pentanonix)  /  (Leonard Cohen)
3  "Ken je Mij'(Trijntje Oosterhuis en Yosina Rumajauw) 
3. 'Family Tree'  (Venice)  
3. 'Take me Home' (John Denver) 
3. ' Bridge over troubled water' (Simon & Garfunkel)
3. 'Mag Ik Dan Bij Jou' (Claudia de Breij)  
3. 'Dream on'  (Aerosmith)
3. 'Angels' (Robbie Williams) 
3. 'Was je maar hier'   (Blof)
3. Feel  (Robbie Williams)  

 
lees meer »
 
ZIN(g)TOP40- TOP 10 van Opwekkingsliederen ZIN(g)TOP40- TOP 10 van Opwekkingsliederen
(en van aan Opwekking verwante liederen)
Op weg naar de startzondag op 15 sept. 2019. stellen we een  ZIN(g)TOP40 samen van liederen die een speciaal plekje in het hart van mensen hebben, of eigenlijk van 4 TOP10en. Dit is de Opwekking-TOP10. Klik hier voor meer info over het hoe en wat.
In dit kader zie je de (kale) TOP10.  Hieronder alle genomineerde Opwekkingsliederen met de toelichtingen. Wil je een lied nomineren of  een stem uitbrengen op één van de al genoemde liederen?  Klik hier!


1. ' 'k Stel mijn vertouwen op de Heer mijn God'  (42 )
1
'Groot is uw trouw o Heer' (123)
1. 'Heer ik kom tot U'  (488)
lees meer »
 
ZIN(g)TOP40 ZIN(g)TOP40
In de aanloop naar de startzondag van 15 september as. stelt de Protestantse Gemeente Haaksbergen-Buurse  een interactieve ZIN(g)TOP40 op van  liederen die indruk gemaakt hebben. Of eigenlijk 4 Top10en: een Top10 van geliefde Psalmen, een Top10 van geliefde Liedboekliederen een Top 10 van Popnummers die het hart raken en een Top 10 van Opwekkingliederen.  
Iedereen kan tot 10 september 2019  liederen nomineren.Klik hier of stuur een mailtje naar  Graag horen we ook waarom je vindt dat een bepaald lied in de ZIN(g)TOP40 thuishoort.
Drie a vier keer per week passen we de lijsten aan.  Ga gerust door met nomineren als er een top10 gevormd is. Liederen die vaker genoemd worden stijgen (al dan niet met stip).

Het is de ZIN(g)TOP40 en niet de reli-top40. Popmuziek kan soms zomaar verwoorden waar het in jouw bestaan om draait zonder dat het nummer zelf religieus is. Zulke nummers zijn net zo welkom als Psalmen, Liedboek en Opwekking die natuurlijk al gauw wel een religieus karakter hebben.
lees meer »