Kleuterkerk voor kinderen van 3 tot ongeveer 7 jaar Kleuterkerk voor kinderen van 3 tot ongeveer 7 jaar

De Kleuterkerk is een eenvoudige viering van ongeveer een half uur. De kinderen van drie tot ongeveer zeven jaar zitten op een groen kleed voor het altaar op de grond bij elkaar. De (groot)ouders zitten op de banken in een kring er omheen. Er wordt gezongen en gebeden en aan de hand van een vertelkoffer wordt er een verhaal uit de bijbel voorgelezen. Daarna praten we hierover en spelen het met de kinderen na. De kinderen kunnen zelf (houdbare) levensmiddelen meenemen die worden verzameld in een echte boodschappenmand ten behoeve van de Voedselbank. Ook worden de jarigen van de maand in het zonnetje gezet. Na de viering is er koffie, thee en limonade achter in de kerk. En we gaan dan samen iets knutselen.

Begeleiders: Werkgroep Kleuterkerk en pastoraal werker Margot Dijkman
Data: zondagen:  12/11 (11:30uur), 25/12 (15:00uur), 14/1 (11:30uur), 25/3 (10:00uur Bonifatiuskerk), 20/5 (11:30 uur)
Tijd: 11.30 uur tot ongeveer 12.00 uur (let op de data)
Locatie:  Pancratiuskerk, Markt 9