Creatief in je geloof Creatief in je geloof
Creatief in je geloof is een mooie werkvorm om, naar aanleiding van een Bijbelverhaal, jouw creatieve kant te laten bloeien. We beginnen de avond met het lezen Van een Bijbelverhaal. Daarna pakken we onze schildersspullen of ander creatief materiaal en maken aan de hand van het verhaal ons eigen beeld ervan. - Een mooi geschenk voor iemand Of een Steuntje in de rug, een herinnering aan een mooie avond -.
Je mag je eigen spullen meebrengen maar je mag ook gaan schilderen met acryl, kleien. Of iets maken met textiel (materiaal is aanwezig).
De begeleiders, Jeanette van Embden en Elles Veltkamp, kennen elkaar uit de kunstwereld. Jeannette is docent bij 'Creatief uit jezelf'. Elles Veltkamp is lekenvoorganger in de Franciscusparochie.
We beginnen met het verhaal van Elisabeth en Maria.

Begeleiders: Jeanette van Embden en Elles Veltkamp
Data: woensdagen 14 november 2018 en 10 april 2019.
Tijd: van 19.30 uur tot 21.30 uur
Locatie: 14 november: Lourdeszaal, 55 (links naast de kerk) 10 april: Maranathakerk, Enschedesestraat 14
Kosten: € 10,00 per avond
Opgave email of telefoon: email: of tel. 06 254 03 373