Rommelmarkt Rommelmarkt

De opslagloods die nu een geruime periode in gebruik is, is mooi droog en goed toegankelijk. De aanvoer van spullen is groot en wij moeten goed sorteren op bruikbaarheid en heel verstandig opslaan anders is er binnen korte tijd ruimtegebrek. U begrijpt al, er wordt door een relatieve kleine groep vrijwilligers in deze periode voor de daadwerkelijke Rommelmarkt hard gewerkt. Wij kunnen best een aantal mensen meer gebruiken en dan vooral in de week van opbouw. Op maandag 20 augustus wordt daarmee gestart, de eerste twee dagen zijn nodig om de kramen en tenten te plaatsen, woensdag t.e.m. vrijdag zijn de aanvoerdagen van de te verkopen spullen. Niet alleen het sorteren en uitstallen kost veel tijd, ook het uit de opslag halen en zorgen dat het bij de juiste kraam terecht komt is arbeid intensief. Mocht u kunnen en willen helpen en dat hoeft echt niet alle dagen te zijn, neem dan alstublieft contact op met onze voorzitter Mevr. De Greef (  5742035 ) of de secretaris.

Mocht u spullen hebben of een huis ontruiming wensen, neem dan tijdig contact op met de coördinator dhr. Gerrit Klein-Buursink, 5724379. Normaliter is de eerste donderdag van de maand de ophaaldag, in goed overleg kan daar weleens van worden afgeweken.
Wat ook op ons wensenlijstje staat, zijn nieuw leden voor de commissie. Zoek contact met ons voor meer informatie.
Wij hebben binnen de commissie goed van gedachten gewisseld over hoe wij de markt aantrekkelijker kunnen maken, lees meer inkomen genereren. Gelet op de zware belasting en toenemende vergrijzing van onze vrijwilligers is gekozen om op de verkoopdag 1 uur toe te voegen:
 ROMMELMARKT PKN Gemeente Haaksbergen – Buurse op zaterdag 25 augustus
opening 09.00 uur precies, sluiting 14.00 uur.

 
Mocht u naar aanleiding van dit stukje vragen of opmerkingen hebben, bel gerust.
Graag tot ziens.
Rien Lammers, secretaris.
(5722565 of 5723545, b.a. 06 2 25 25 25 3
Email

 

terug