Musicalproject ('Moet je Daniël zien') gaat in de ijskast
07 sep 2020 Musicalproject ('Moet je Daniël zien') gaat in de ijskast
Door alle Coronabeperkingen krijgen we het musicalproject nu niet goed van de grond,  terwijl de tijd al wel begint te dringen. Door alle Coronamaatregelen zou er nu  in zulke kleine groepjes gerepeteerd moeten worden dat de aanloop te lang wordt. Het  is beslist niet de bedoleing dat uitstel afstel wordt. Hopenlijk kunnen we het project volgend seizoen (2021-2022) oppakken.

Voorlopig kan er even heel weinig tot bijna niets. We gaan er van uit dat dat tijdelijk is. Voordat een project van deze omvang opgepakt kan worden zijn we heel eind verder. Onderweg daar naartoe kunnen er  waarschijnlijk wel kleine projectjes opgepakt worden. Daarbij zullen we de kinderen, mensen en anderen die belangstelling getoond hebben om mee te werken aan de Tienermusical 'Moet je Daniël zien"  zeker weten te vinden.

In het musicalproject werken de R.K. Parochie Haaksbergen en de Protestantse Gemeente Haaksbergen-Buurse samen. Hoe jammer het ook is dat we het project nu in de ijskast moeten zetten. Op het terrein van de samenwerking is winst geboekt. Dat is mooi meegenomen.
terug