Wie neemt mijn pen over?
17 aug 2021 Wie neemt mijn pen over?
Ik heb gemerkt dat het nader kennismaken met gemeenteleden op prijs wordt gesteld. Ik hoop dat iemand anders de pen van mij overneemt of met misschien een heel andere rubriek. Ik ben zeer benieuwd!"

Wil je vrijwilliger worden? Kijk hier welke vrijwilliger functie je past.  

Iedereen heeft zo zijn eigen reden om vrijwilligerswerk te doen. Een zinvolle tijdsbesteding, sociale contacten, een nieuwe ervaring opdoen, iets terugdoen voor de maatschappij of ....? 
Allemaal dragen ze de kerk in wijk en buurt. Zichtbaar en herkenbaar. Ze zorgen, bezoeken, werken, leiden, besturen, maken, rijden, zingen, bezorgen, etc. Ze zijn onbetaalbaar!

- Koffie dames/heren (17 augustus 2021). 
We zijn op zoek naar mensen die op zondagochtend na de dienst de koffie willen verzorgen. We werken in groepjes van twee personen volgens een rooster en u bent gemiddeld een keer per zes weken aan de beurt. 
Contact: M: beheerder@pkn-haaksbergen.nl of T:06 13728282 

- Tuinploeg  (17 augustus 2021). 
We zijn op zoek naar mensen die de tuinploeg willen versterken. Deze ploeg houdt de tuin romdom de kerk bij op elke eerste vrijdagochtend van de maand. 
Contact: M: beheerder@pkn-haaksbergen.nl of T: 06 13728282 

- Kosters (17 augustus 2021)
Voor de kerkdiensten en andere niet-kerkelijke bijeenkomsten zoeken we kosters die mee wiillen draaien in ons team van zeven personen. Verschillende kosters willen stoppen of zijn door omstandigheden gestopt. Ben je geïnteresseerd? Dan zoeken we jouw.
Contact: Dhr. Dick van Harten, M: d.vanharten@pkn-haaksbergen.nl of T: 06 38829007. 

- Beeld- en Geluid regiseeur. (17 augustus 2021)
Onze kerkdiensten worden wekelijks live uitgezonden én opgenomen, zodat deze op een later tijdstip terugtekijken zijn. Wil je hier aan meewerken dan zoeken we jouw. De drijvende kracht achter het multi - media team is Dick van Harten. Het team bestaat uit enkele gemeenteleden en het team willen we graag uitbreiden. Geïnteresseerd? 
Contact: M: d.vanharten@pkn-haaksbergen.nl. of T: 06 38829007

- Contactpersoon van Inspiratie (17 augustus 2021)
Het takenpakket is niet ingewikkeld en ziet er als volgt uit.
  • Twee keer per jaar verzamelen van kopij van het programma en het voorbereiden van de lay-out voor de katern
  • Het bijhouden van het acitviteitenagenda
  • Spin in het web zijn tussen de activiteitenmakers, de kerkblad redactie en webmaster
  •  Delen en promoten van de activiteiten met pr-medewerkers van de RK-parochie t.b.v. haar communicatiekanalen (sociale media, lokale pers. etc.
Contact: Mw. Ingrid Beumer (Scriba) T: 06- 4735 0506 M: scriba@pkn-haaksbergen.nl


 
terug