Even voorstellen: Bennie Wiegman
02 jul 2022 Even voorstellen: Bennie Wiegman
Ik heb gedurende 25 jaar de wereldzeeën bevaren als stuurman bij de Nedlloyd. Vervolgens heb ik 10 jaar gewerkt als administrateur van de Hervormde Gemeente Assen. Naast mijn werk ben ik actief geweest als vrijwilliger bij lokale organisaties en het Nederlands Bijbelgenootschap. Ook in en rond het gebouw Jozefkerk en de Protestantse Gemeente Jozefkerk ben ik als vrijwilliger actief geweest. In de Jozefkerk mag ik ook af en toe invalbeurten vervullen. Ik ben 12 jaar actief geweest in de gemeenteraad (CDA) en sinds 2010 was ik raadsverslaggever voor de lokale omroep Omroep Assen, ben ik als vrijwilliger actief geweest. 
In mijn vrije tijd heb ik theologie gestudeerd. Een studie ik in augustus 1998 afgerond heb met het doctoraalexamen. Sinds 1990 vervul ik ca. 25 vacaturediensten per jaar in verschillende Drentse en Groningse gemeenten. Vanaf 2006 hield ik 3 of 4 maal per jaar een korte overdenking in het programma Veur de Preek van RTV Drenthe.
Mijn vrouw is in 2020 overleden, dat is de reden dat ik hier in Haaksbergen in de buurt van mijn familie ben komen wonen.
 
terug