Gewoon DOEN zaterdag 21 oktober 2023
11 jul 2023 Gewoon DOEN zaterdag 21 oktober 2023
Voor het 5e opeenvolgende jaar staat de activiteit “gewoon Doen” gepland. Dit jaar op zaterdag 21 oktober. Evenals de vorige edities vliegen we als protestantse gemeente deze dag aan bij de stichting Present.

Save the date, maar zet alstublieft niet enkel de datum 21 oktober as. alvast in uw agenda. Doe ook een vooraanmelding bij ds. Job Stein t: 053-5738957 m: j.stein@pkn-haaksbergen.nl o.v.v. vooropgave gewoon DOEN 2023.

Daarnaast bieden we graag de kans om projecten voor gewoon DOEN aan te dragen. Gewoon doen wil een helpende hand toe steken voor een particulier of zorginstelling door een dagdeel de handen uit de mouwen te steken. In de afgelopen jaren maakten we in samenspel met de stichting Present het verschil in de vorm van pannenkoekenfeestjes, een wandel-/fietsactiviteit, tuinklussen, assistentie bij de dagopvang en opruimprojecten. Suggesties en ideeën voor projecten nemen we graag mee. Met voordrachten kunt u tot en met 30 juli terecht bij ds. Job Stein.

Deelname aan gewoon DOEN kan zowel individueel als in groeps-/gezinsverband. Vele handen maken licht werk. En hoe meer helpende handen des te groter het verschil dat we kunnen maken. ds. Job Stein
terug