Binnenkort op dit podium: Marion zingt ‘Ere zij God’
09 dec 2021 Binnenkort op dit podium: Marion zingt ‘Ere zij God’

Marion Röber  een 'Ere zij God’ zingt. Je kunt dan met haar meezingen en wat jij zingt opnemen op je mobiel. Stuur dat uiterlijk zondag 19 december naar ons op. Dan voegen wij alle stemmen samen tot één groot engelenkoor.

Voor het inzingen zijn dus twee apparaten nodig. Eén apparaat waarmee je opneemt. Een mobieltje is daarvoor het handigst. En een ander apparaat waarop het filmpje afgespeeld wordt (een TV, tablet, laptop of 2e mobieltje). We willen graag zangstemmen terug. Marions orgelspel en zang hebben we al, die willen we daarom liever niet horen op de opnames.

Dat kan op twee manieren:
Als je het  filmpje met een koptelefoon op -  of oortjes in – meezingt bij Whatsapp spraakbericht of de geluidsrecorder van je smartphone en jouw opname dan naar ons opstuurt, kunnen wij de opgestuurde bestanden monteren tot engelenzang  die in de Kerstavonddienst van 24 december te horen is. 

Heb je geen koptelefoon ? Geen nood. Je kunt het filmpje ook afspelen op je TV (tablet/laptop) en opnemen met je mobiel. Ga dan wel een paar meter van de TV afstaan en houdt het opnameapparaat (mobieltje) dicht bij je mond, dan vangt het alleen jouw zang op en dat is precies wat we willen.

Wil je wel graag je stem insturen maar klinkt bovenstaand als abacadabra? Vraag dan een buur- of kleinkind o.i.d. om assistentie. Die doen zoiets vaak in een handomdraai.

terug