Internetkerkdiensten Internetkerkdiensten
https://www.pkn-haaksbergen.nl/uploads/klant155/images/logoKerkomroep.pngZoals u in het voorgaande artikel kunt lezen, is het weer mogelijk in de kerk bijeen te komen voor diensten, met inachtneming van een aantal beperkingen. Het is door deze beperkingen, bv aan het maximale aantal aanwezigen, nog steeds denkbaar dat u de dienst slechts via het internet kunt volgen. Daarom blijft het vooralsnog mogelijk de dienst vrij en zonder inlogcode te beluisteren via kerkomroep.nl (klik hier). Let op: Door overbelasting van Kerkomroep.nl kan het zijn dat u om 09.55 moeilijk op de website komt. Om dezelfde reden kan het gebeuren dat u alleen geluid zonder beeld ontvangt. Dat ligt dan dus niet aan uw pc, laptop, ipad of ander apparaat. 10 minuten later lukt het misschien wel, na 12:00 uur lukt het zeker wel om de dienst met zowel beeld als geluid te ontvangen. Voor de zekerheid nemen we zelf de dienst ook op.

(Van de oecumenische kerkdienst op 27 september is geen orde van dienst beschikbaar).

Het beluisteren van kerkdiensten via internet gaat als volgt:
1. Ga naar www.kerkomroep.nl (klik hier)
2. Bijna onder aan die pagina vindt u een overzicht van de diensten
4. Klik op ‘luisteren’ (of eventueel ‘kijken’)
5. Zet de geluidsweergave van de computer, telefoon of tablet voldoende hoog
6. U luistert (of kijkt) nu naar de kerkdienst