Programma Wittemgroep seizoen 2021 – 2022 (update)
07 okt 2021 Programma Wittemgroep seizoen 2021 – 2022 (update)
Onder leiding van ds. Jan Bouwmeester gaan we met elkaar in gesprek over het thema Wat laten wij na?. Wat heeft ons bezield? Wat heeft ons gesteund? Wat hebben we geleerd en afgeleerd? Wat voedt onze hoop? Wat krijgen onze kinderen en de generaties na ons van ons mee? Wat geven zij aan ons daarvan aan? Het wordt een inspirerende ontmoeting. Kosten  € 5,00

Opschorten activiteiten
Het aantal coronabesmettingen is weer flink gestegen. We vinden het als bestuur van de KBO/PCOB Haaksbergen niet verantwoord om grote bijeenkomsten te organiseren. Daarom schorten we, met pijn in ons hart,  al onze activiteiten voorlopig op tot eind december 2021. We hopen dat de tijden spoedig ten goede zullen keren. Klik <hier> voor meer informatie.

Hoewel voorzichtigheid troef blijft is er toch een voorlopig programma samengesteld. Klik hier voor de jaaragenda.
Het is een voorlopig programma; door omstandigheden kunnen wijzigingen optreden.  De meeste bijeenkomsten vinden plaats in de Richtershof. Van elke bijeenkomst ontvangen deelnemers circa 10 dagen voordien een mail met de definitieve uitnodiging met vermelding van onderwerp, spreker, plaats en de voorwaarden voor deelname. Tijdens de bijeenkomsten in de Richtershof is een QR-code op uw smartphone of een geprinte versie verplicht!
terug