Zing, dans, speel mee in… de musical ‘Moet je Daniël zien’ Zing, dans, speel mee in… de musical ‘Moet je Daniël zien’
Zing, dans, speel mee in…
de musical ‘Moet je Daniël zien’
  • Vind je het leuk om samen met anderen te zingen?
  • Vind je het leuk om toneel te spelen
  • of samen met anderen muziek te maken?

Doe dan mee en geef je op voor de tienermusical ‘Moet je Daniël zien!’

We beginnen met de repetities voor de jongeren na de Kerstvakantie. In maart laten we de musical als film zien of - als het kan - als musical-voorstelling op de planken.

Kom met je ouders, vrienden of vriendinnen naar de informatie-bijeenkomst op vrijdag 11 september van 19.00 tot 20.00 uur in de Richtershof aan de Von Heijdenstraat 8 in Haaksbergen.
Geef je wel even op bij pastor Frank de Heus of ds. Job Stein.

De musical is bedoeld voor tieners van groep 6, 7, 8 van het basisonderwijs en klas 1 en 2 van het middelbaar onderwijs.

Tienermusical ‘Moet je Daniël zien’ in Corona-tijd
Een paar maanden geleden hebben we een al langer gekoesterde wens opgepakt om samen een musical voor tieners van groep 6, 7, 8 van de basisschool en klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs op de planken te zetten. En toen overkwam ons de pandemie. Dat zette alles  op losse schroeven. Inmiddels denken we toch op een veilige manier na de zomervakantie te kunnen gaan repeteren in kleine groepjes. In eerste instantie kiezen we er nu voor om samen een musical-film te maken.

We hebben gekozen voor de musical “Moet je Daniël zien”. De musical gaat over Lisa, een meisje van elf jaar dat gepest wordt. Ze hoopt dat het op haar volgende school beter gaat. Op een dag wordt Lisa wakker, maar niet in haar eigen bed. Ze gaat op onderzoek uit en komt tot de ontdekking dat ze in de tijd van Daniël wakker is geworden. Lisa ontmoet Daniël en gaat met hem mee. Ze komt terecht in een wereld van 2500 jaar geleden.

We willen nu eerst een groepje volwassenen bij elkaar brengen, dat het project leidt en begeleidt. Denk aan taken op het gebied van financiën, regie, decor & techniek, filmregistratie, pr. Volwassenen kunnen ook meezingen in het koor. Heb je belangstelling hiervoor laat het ons weten. Dit geldt ook voor jongeren. Zou je wel mee willen doen als speler, in het koor, of met de muziekgroep, schrijf je in.

De repetities voor de tieners beginnen in januari. Met de volwassenen beginnen we ergens in het najaar.

 
Vrijdag 11 september van 19.00 tot 20.00 uur is er een eerste informatiebijeenkomst voor ouders en kinderen in de Richtershof aan de Von Heijdenstraat 8, te Haaksbergen.

Meld je aan bij:
  • ds. Job Stein: j.stein@pkn-haaksbergen.nl, 05357 38 956
  • Pastor Frank de Heus: f.deheus@rkzuidoosttwente.nl, 06 300 988 33
terug