ZIN(g)TOP40- TOP 10 van Opwekkingsliederen ZIN(g)TOP40- TOP 10 van Opwekkingsliederen
1. ' 'k Stel mijn vertouwen op de Heer mijn God'  (42 )
"Terugkomend van een opleidingsweekend Pastoraal werk gingen wij nog even langs bij het jongerenweekend van de Maranathakerk.  We kwamen aanlopen terwijl dit lied gezongen werd met gitaarbegeleiding van Edwin.  Fantastisch, hartverwarmend en ontroerend." (MB)
"-."  (HH)   "-."  (AH)
1. 'Groot is uw trouw o Heer' (123 = Ev.e Liedbundel 170)
"-."  (AH)    "-."  (HH) "- " (KM)
1 'Heer ik kom tot U'  (488 = Ev.e Liedbundel 226)
"- " (AH)
"Ter nagedachtenis aan een dierbare die veel kracht putte uit dit lied" (JT)
 "-."  (HH)
"-."  (AH)    "-."  (HH)
"-."  (AH)  "-."  (HH)
"- " (AH)    "-."  (HH)
  "-."  (HH)
"- " (AH)
"Dit lied herinnert mij aan een van mijn lieve (helaas overleden) ooms. De muziek is uit Finlandia van Jean Sibelius, en erg mooi, dragend." (IB)
" - " (AH)
"Wat een geweldige dag zal het zijn als ik mijn Heer mag ontmoeten ..."(GB)
"Vaste rots van mijn behoud"  (Ev.e Liedbundel 189)
"Een van mijn mooie liederen, van vrede en hoop voor ons " (ID)
"Ik ben de laatste jaren niet meer zo erg kerkelijk. De kerkliederen die ik op het laatst zong zijn wat weggezakt." (JS)
"Ik ben de laatste jaren niet meer zo erg kerkelijk. De kerkliederen die ik op het laatst zong zijn wat weggezakt. Dit lied komt wel heel dicht bij mijn hart, want herinnering stamt uit mijn jeugd" (JS)