Preekbingo Preekbingo

Wie in de kerkdienst van 8 juli jl. was, heeft al gehoord over de preekbingo. De middag ervoor had ik gehoord dat er mogelijk een noodscenario nodig was voor de kinderen in de leeftijd van de kindernevendienst. Voor de jongsten had ik een kleurplaat, voor de iets ouderen een preekbingo.

De kinderen van alle leeftijden kunnen tijdens de preek gewoon in de kerk blijven, en zo vieren we samen. Op een bingokaart staan steekwoorden uit de preek. Wie alle woorden gehoord heeft, en dus een volle kaart heeft, roept ‘Amen’ (en geen ‘bingo’ zoals op de camping).

Op 5 en 12 augustus kunt u gerust uw (klein)kinderen meebrengen naar de kerk, voor ‘preekbingo’!
Ik heb dit zelf 1x eerder gedaan en ik merkte dat de jongeren heel geconcentreerd zaten te luisteren. Niemand wil natuurlijk een ‘valse bingo’ hebben. Ook ervaringen van andere collega’s in het land zijn positief.
Ds Alida Groeneveld