Deuren waarvan je hoopt dat je ze niet meer hoeft te openen Deuren waarvan je hoopt dat je ze niet meer hoeft te openen

MANNIE MOLDERINK
Hoeveel soorten deuren zijn er wel niet, huisdeuren, schooldeuren, theater deuren, kerkdeuren, autodeuren, ziekenhuisdeuren.
Je hebt deuren die je zonder dat je erbij na denkt opent en binnen gaat maar je hebt ook deuren waar je erg over nadenkt, moet  en wil ik deze deur wel openen, voor mij is dit een deur die ik liever niet zou willen openen maar soms heb je geen keus, dit is zo`n deur,Je gaat er liever aan voorbij, maar dit keer kun je er niet omheen, je moet door die deur. En na  verloop van tijd wordt het een vertrouwde deur. En als je door die deur bent gegaan dan zie ja dat er achter deze deur ontzettend veel andere deuren zitten.

Dit is dan 1 van die deuren die we veel hebben geopend om daar naar binnen te gaan waar we ook heel veel naar binnen zijn gegaan, de omgeving wordt je zo vertrouwd, iets wat je liever niet wilt maar keus is er niet. Maar dan ben je er nog niet want je moet nog weer een deur openen, en achter die deur daar wordt ontzettend veel besproken


Uiteindelijk hoop je dat je na verloop van tijd deze deuren niet meer hoeft te openen, dat je ze achter je kunt sluiten.
terug