Erediensten op zon-en feestdagen Erediensten op zon-en feestdagen
Binnen onze gemeente worden diverse soorten erediensten gehouden. Allereerst de wekelijkse eredienst op de zondagmorgen, dit is de kernviering van de gemeente over het geloven in de God van Israël in diverse uitingen (delen van brood en wijn, bidden, musiceren, zingen, lezen, mediteren, collecteren enzovoort). Deze begint om 10.00 uur. Tenzij anders aangegeven. 
lees meer »
 
Naar de agenda Naar de agenda

compleet overzicht voor kerkdiensten en activiteiten.
 
Naar de Orden van dienst Naar de Orden van dienst

Orden van dienst voor een viering (Programmaboekje)
 
Uitvaartdienst van een overledene Uitvaartdienst van een overledene

 
Het gedenken van de overledene is een wezenlijk onderdeel van de uitvaartdienst. Voor het houden van een uitvaartdienst kunt u het beste contact opnemen met één van de predikanten voor een afspraak over dag en tijd van de dienst. 
 
lees meer »
 
Gedachtenisdienst aan de overledenen Gedachtenisdienst aan de overledenen

Deze Herdenkingsdienst geeft invulling aan de behoefte om de in het afgelopen jaar overleden gemeenteleden te gedenken. De familie van de overledene wordt uitgenodigd voor deze dienst.
lees meer »
 
Themadiensten Themadiensten

Kerstevent 2020
Naast “gewone” erediensten zijn er themadiensten gedurende het jaar. Dat zijn diensten waarin bepaalde elementen van de eredienst ontbreken en andere, minder vertrouwde dingen mogelijk zijn. Zonder volledig te zijn noemen we er een paar.
lees meer »
 
Huwelijksdienst: kerkelijke zegen over een huwelijk Huwelijksdienst: kerkelijke zegen over een huwelijk

Voor een kerkelijke zegen (bevestiging van een eerder afgesloten burgelijk huwelijk) kan men het beste contact opnemen met een van de predikanten over de dag en tijd van de dienst en het pastorale voorgesprek. Wij maken geen verschil van zegeningen van levensverbinternissen tussen twee personen van verschillend of gelijk geslacht.
 
Liturgiegroep Liturgiegroep
De liturgiegroep bereidt de diensten in in de Goede of Stille Week, de vespers tussen september en Pasen en een aantal themadiensten voor in samenspraak met de voorganger en de kerkmusicus. Verder wordt uitvoering gegeven aan de liturgische bloemschikking op bepaalde kerkelijke vieringen.
lees meer »
 
Doopdienst; viering van de Heilige doop Doopdienst; viering van de Heilige doop