ZIN(g)TOP40 ZIN(g)TOP40
Nominaties voor de ZIN(g)TOP40 kunnen tot 10 september aangemeld worden via   Vermeld er asltjebieft ook even bij waarom het  lied in de ZIN(g)TOP40 thuishoort. (‘Wat het met je doet’ en/of ‘hoe het op je weg kwam’ en/of ‘een andere persoonlijke ervaring met dat lied’ en/of ‘iets anders dat je erover kwijt wil’)

Nomineer gerust meer liederen. Bijvoorbeeld in elk van de 4 categorieën: Psalmen – Liedboek (of aan het Liedboek verwant) – Pop – Opwekking (of aan het Opwekking verwant) één lied of drie in de ene categorie en 2 in een anderen. Alles is mogelijk, dus ook één lied aandragen.

De  ZIN(g)TOP40 zal het uitgangspunt zijn voor een vrolijke kerkdienst voor jong en oud op zondag 15 september van 13:30 - + 14:30 uur in de Protestantse Kerk aan de Jhr. von Heijdenstraat 4. Thema van de dienst is “Vieren in vieren”. Natuurlijk is iedereen welkom. Die zondag is er vanaf 10:00 uur meer te beleven in en om de Protestantse Kerk. Zie hier . Bij die activiteiten is iedereen ook heel erg welkom.